RUBATEC renova la seva web corporativa

 

 

RUBATEC ha renovat la seva web corporativa on trobareu informació sobre projectes destacats i novetats com la nous apartats  exclusius per Clients i per Empleats. (+info)

Per tal de millorar la comunicació envers als nostres clients i actualitzar la nostra presència a la xarxa, RUBATEC ha actualitzat la seva pàgina web actualitzant l’estructura i els continguts de la mateixa.

 

En la nova web es poden consultar les àrees de negoci de la Companyia així com les principals referències executades en els darrers anys. Així mateix s’incorpora una zona d’Actualitat en la que anirem informant de les principals notícies de RUBATEC. De la mateixa forma hem actualitzat la Zona Clients on es podrà accedir, prèvia autorització, a les principals plataformes de gestió que posem a disposició dels nostres clients.

 

Per últim també s’incorpora una Àrea Privada on el personal de RUBATEC rebrà informació de les notícies internes de la Companyia.