Posada en funcionament de l'Hospital de Campanya en el Poliesportiu Olímpic Vall d'Hebron de Barcelona

 

 

RUBATEC ha col·laborat intensament, amb tots els recursos humans i materials al seu abast, en la posada en funcionament de l'Hospital de Campanya instal·lat en el Poliesportiu Olímpic Vall d'Hebron, davant de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. L'Hospital de Campanya és, amb caràcter general, una planta més de l'Hospital Vall d'Hebron dedicada exclusivament a malalts per COVID-19.

 

Després d'una primera reunió amb personal Tècnic de l'Hospital i del Districte Horta-Guinardó de Barcelona el dijous 26 de març de 2020 a les 12:00h, els primers 22 llits estaven llestos per a ser ocupats el diumenge 29 de març a primera hora del matí. El dimarts 31 de març, també a primera hora, estaven en disposició d'ocupar-se els 110 llits restants.

 

Podem dir que ens sentim molt orgullosos de tot el personal de RUBATEC, que de manera directa o indirecta i treballant 24h durant els últims dies, ha fet això possible. Continuem actius i treballant en el Poliesportiu fent tasques de manteniment.

 

Finalment, des de RUBATEC volem agrair al personal sanitari, bombers, tècnics i comandaments municipals, policia i resta de col·laboradors, la seva implicació en aquest projecte tan necessari per als ciutadans en aquests moments. (+info)