Tot a punt en el nou laboratori d'anàlisi de PCR a la Vall d'Hebron

 

 

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron encarrega a RUBATEC la remodelació d'un espai al CEM Olímpics Vall Hebron per transformar-ho en un laboratori d'anàlisi de Test PCR.

La situació que viu Barcelona actualment requereix prendre decisions i ser àgil en la seva resolució. En només set dies des de la primera trobada l'obra ha quedat finalitzada i l'espai preparat per rebre les màquines que assagen les mostres.

 

El disseny de les instal·lacions (instal·lació elèctrica, dades, fontaneria, clima i il·luminació) i la seva execució, així com la paleteria, fusteria, mobiliari, paviments, sostres i pintura han estat les activitats principals que s'han dut a terme per disposar d'un laboratori complet on hi treballen 8 persones durant 24h al dia. (+info)