RUBATEC ES CERTIFICA EN LA ISO 55001:2014 DE SISTEMES DE GESTIÓ D’ACTIUS!

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

RUBATEC ha rebut la certificació ISO 55001:2014 de Sistemes de Gestió d’Actius, a l' EDAR de Santa Coloma de Farners, després de la corresponent auditoria externa a càrrec de l’entitat de certificació Applus+.

 

Actualment a RUBATEC estem treballant per ampliar aquesta certificació a la resta de les instal·lacions de tractament d'aigua que gestionem.

 

 

Amb aquest reconeixement, RUBATEC demostra que els seus procediments garanteixen una gestió proactiva del cicle de vida dels actius. El Sistema permet l’optimització dels actius reduint el cost total de la seva gestió, mentre ajuda a complir amb els requisits establerts pels nostres clients i d’altres requisits financers, tècnics, legals, regulatoris i organitzacionals del procés de gestió dels actius. (+info)